Поки черкащанка поралася на городі, її обікрали

Поки черкащанка поралася на городі, її обікрали

До центру управління нарядами УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення про крадіжку з домоволодіння 61-річної черкащанки. У той час, поки жінка поралась на городі, зловмисник проник в господарські приміщення та викрав велосипед і металеві вироби. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Оглянувши місце події та опитавши можливих свідків, працівники міліції розпочали перевірку пунктів прийому металобрухту. На одному з них виявили частину викрадених речей потерпілої. Від працівників заготівельного пункту отримали прикмети чоловіка, який їх приніс. В описі правоохоронці впізнали раніше неодноразово судимого 43-річного місцевого жителя. Зловмисника затримали на одній із вулиць Черкас.
Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Василь Горовенко, затриманому обрали міру запобіжного заходу – домашній арешт.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x