Черкащанка виборола «бронза» на чемпіонаті Європи

Черкащанка виборола «бронза» на чемпіонаті Європи

13-річна тхеквондистка Юлія Шкарупа з Черкас виборола «бронзу», посівши почесне третє місце, на чемпіонаті Європи, що тривав з 27 квітня по 3 травня в італійському місті Андрія. Дівчина, яка є членом секції тхеквондо «Черкаські тигри», на чемпіонаті Європи виступала у складі збірної України й була єдиною представницею цього виду спорту з Черкас.

Нині юна спортсменка ще в дорозі додому. На рідну землю Юлія Шкарупа ступить завтра, прибувши разом з українськими спортсменами зі збірної до Києва, а після – приїде до Черкас, де мешкає з родиною.

Для довідки:

Юлія Шкарупа – член команди «Черкаські тигри» та національної збірної України. Юна тхеквондистка за час заняття цим видом спорту брала участь у низці змагань. Серед них – кубок України з тхеквондо 2013 року (м. Сімферополь), де посіла І місце, чемпіонат України з тхеквондо 2014 року (м. Черкаси) – ІІ місце, кубок України 2014 року (м. Черкаси) – І місце. Саме це досягнення дозволило дівчині потрапити до збірної України.

Усього в арсеналі юної спортсменки 21 нагорода. Нині додалась ще одна, яка є красномовним свідченням майстерності, сили духу, виснажливої праці та незламного прагнення до перемоги юної спортсменки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x