Маньківський «Комунальник-М» встановив тарифи на свої послуги, що суперечать Порядку формування тарифів

Маньківський «Комунальник-М» встановив тарифи на свої послуги, що суперечать Порядку формування тарифів

Виконавчий комітет Маньківської селищної ради зобов’язано встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, порядок формування яких відповідатиме Порядку формування цих тарифів.
Про це «Нова Доба» дізналася в тервідділенні АМКУ.

Як встановило відділення, виконавчим комітетом Маньківської селищної ради було прийнято рішення від 01.09.2014 № 49-14 «Про тарифи на житлово-комунальні послуги», яким затверджено комунальному підприємству «Комунальник-М» тарифи на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які були розраховані без дотримання Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово – комунальні послуги» від 01.06.2011 № 869 (зі змінами). Зазначене призвело до створення комунальному підприємству «Комунальник-М» (смт. Маньківка) умов для вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Відділення зобов’язало виконавчий комітет Маньківської селищної ради встановити комунальному підприємству «Комунальник-М» тарифи на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій згідно з Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженим урядовою постановою.

Про приведення своєї діяльності у відповідність до вимог конкуренційного законодавства виконавчий комітет Маньківської селищної ради має повідомити територіальному відділенню у тримісячний строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x