Обласні посадовці відвідали сім’ю загиблого Іллі Іделя

Обласні посадовці відвідали сім’ю загиблого Іллі Іделя

Аби віддати шану захиснику Вітчизни, з’ясувати нагальні потреби та допомогти, 7 травня до сім’ї Іллі Іделя – справжнього героя України, який віддав своє життя за Вітчизну, завітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало, заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Оксана Сімушіна та бойовий побратим Іллі, боєць-доброволець батальйону «Айдар» Олег Островський. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

У розмові з дружиною героя Тамарою Володимирівною гості з\’ясували, що сім\’я отримує всі соціальні виплати, передбачені законодавством та оформила пільги. Віталій Коваль запевнив, що обов’язком обласної влади вважає різносторонню підтримку сімей українських військових, які боронять свою країну. Від обласної влади сім’ї Іллі Іделя передали речі, необхідні для побуту та щоденного використання, і подарунки для доньки Сніжани. Крім цього, родина отримала сертифікат від будівельного маркету «Епіцентр». Під час невимушеного спілкування донечка славного сина України Сніжана розповіла про свої захоплення, підготовку до школи, продемонструвала неабиякі акробатичні здібності.

Обласні посадовці відвідали сім’ю загиблого Іллі Іделя

Ілля Ідель був одним із перших з числа добровольців, які пішли боронити країну від ворога-окупанта. Після тяжких поранень, отриманих у бою на Луганщині, боєць батальйону «Айдар» у госпіталі в Києві відійшов у вічність. Вічна пам’ять про захисника України житиме у серцях рідних, близьких та співвітчизників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x