Черкаські спортсмени змагатимуться в двох чемпіонатах України з морського багатоборства

Черкаські спортсмени змагатимуться в двох чемпіонатах України з морського багатоборства

Протягом п’яти днів у Черкасах тривав чемпіонат області з морського багатоборства. Ним і відкрили літній сезон цього виду спорту. Кращі з кращих позмагаються згодом у чемпіонаті України. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Учасники чемпіонату традиційно змагалися в п’яти видах програми. Це плавання, крос, стрільба, веслування та вітрильні перегони. Переможці та призери визначалися за сумою всіх видів.
Анастасія Кононенко, чемпіонка області серед старших дівчат: «Змагання пройшли на високому рівні. Всі суперники були гідні перших місць, усі постаралися».

За результатами змагань були сформовані склади збірних команд області. Вони візьмуть участь у двох чемпіонатах України з морського багатоборства.
Сергій Каданцев, заслужений тренер України, зазначив, що ці змагання показали як позитивне в підготовці наших спортсменів, так і недоліки, й залишилося зовсім мало часу, щоб успішно підготуватися до чемпіонату України.

Чемпіонат України відбудеться в Києві з 13 по 18 травня. А в червні всеукраїнські змагання з морського багатоборства прийматимуть Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x