Уманські даішники знайшли викрадену автівку

Уманські даішники знайшли викрадену автівку

Сучасні технології залишають дедалі менше шансів тим, хто намагається уникнути відповідальності за скоєний злочин.

8 травня о 14 год. 56 хв. на стаціонарному посту «Умань», що знаходиться на 210 км автодороги Київ-Одеса, системою відеоконтролю «Рубіж» було зафіксовано рух викраденої автівки. Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ Черкаської області.

Державтоінспекторам удалося затримати крадений транспортний засіб.
Як з\’ясувалося в ході перевірки, цей автомобіль розшукувався Києво-Святошинським РВ УМВС в м. Києві. За кермом автомобіля «ВАЗ 21121» перебував 32-річний житель Умані, який відмовився від будь-яких пояснень. На місце події Державтоінспектори ВДАІ Уманського району викликали слідчо-оперативну групу, а водій для подальшого з\’ясування всіх обставин справи був доставлений в Уманський райвідділ міліції.

Системи відеоконтролю «Рубіж» дають змогу в режимі он-лайн сканувати номери проїжджаючих транспортних засобів, перевіряючи їх за наявною базою даних і виявляючи проблемні ТЗ (викрадені, які перебувають під арештом тощо). Так, торік з допомогою «Рубіж» на території Черкаської області виявлено 17 ТЗ, якими незаконно заволоділи, а з початку 2015 року – вже знайдено 9 автівок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x