На дорозі до Геронимівки розпочали ямковий ремонт

На дорозі до Геронимівки розпочали ямковий ремонт

Уже відремонтовано 80 кв. метрів автодороги на ділянці від «шиномонтажу» до села Геронимівка. Про це сьогодні під час оперативної наради першому заступнику голови державної адміністрації Сергію Степанюку доповіли керівники дорожніх служб району. Ремонтні роботи тривають. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

– Назавтра, за домовленістю з сільським головою Василем Харченком, заплановані ремонтні роботи в центрі села Геронимівка, а далі частини автошляху від села до об’їзної дороги. Це буде ямковий ремонт, – повідомив начальник філії «Черкаський райавтодор» Віктор Алілуйко. – У травні на ремонт всіх доріг місцевого значення виділили 45 тисяч гривень – це 15 тонн асфальту.

– Сьогодні керівники органів місцевого самоврядування готові ремонтувати не тільки місцеві дороги, а й під’їзні до населених пунктів, проте вони знаходяться на балансі в Служби автомобільних доріг. Відтак, керівники органів місцевого самоврядування неодноразово зверталися до Служби з проханням передати ці дороги на утримання органів місцевого самоврядування. Це дало б можливість їм вільно спрямувати кошти на всі проблемні ділянки. Ми підтримуємо їхню ініціативу, бо вона спрямована на безпеку наших громадян, – каже Сергій Степанюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x