На громадські роботи на Шполянщині виділили 22 тисячі гривень

На громадські роботи на Шполянщині виділили 22 тисячі гривень

Громадські та інші роботи тимчасового характеру займають важливе місце у заходах щодо пом\’як­шення соціальної напруженості на ринку праці Шполянщини.

Завдяки співпраці влади, служби зайнятості та роботодавців до громадських та інших робіт тимчасового характеру в Шполянському районі у 1 кварталі 2015 року залучений 121 шукач роботи, у тому числі до громадських робіт, які здійснювались на територіях сільрад та м. Шпола, залучені 62 особи.

Органи місцевого самоврядування, як ніхто інший, зацікавлені в організації згаданих робіт, адже на владі безпосередньо лежить відповідальність за стан населених пунктів.

Слід відзначити співпрацю з організації громадських робіт щодо благоустрою населених пунктів з Лип’янською сільською радою. Протягом 2013-2014 років сільською радою було виділено для проведення таких робіт близько 70 тис. грн., стільки ж коштів було залучено з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. У роботах взяли участь 100 осіб. У січні-квітні 2015 року планується використати 22 тис. грн з обох джерел фінансування та залучити 15 осіб.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаськіому обласному центрі зайнятості.

Так, за останні 2 роки співпраці відремонтовано та встановлено огорожу на кладовищах села, встановлено пам’ятний знак на кладовищі по вулиці Краєвидній, замінено огорожі біля трьох пам’ятників загиблим воїнам, прикріплено кам’яні плити з прізвищами загиблих воїнів біля обеліска Слави та встановлено плиту на центральному кладовищі с.Лип’янка, огороджено сільський будинок культури, відремонтовано тумби під погруддям Т.Г.Шевченка та пам’ятником загиблих воїнів, відремонтовано сходи біля сільського будинку культури.

Співпраця у даному напрямку триватиме й надалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x