Стипендії Президента – черкаським студенткам

Стипендії Президента – черкаським студенткам

Ще взимку вчена рада Черкаського державного технологічного університету відзначила трьох найкращих студенток – Ларису Набоку, Юлію Дзігору та Марину Хроленко. Їхні кандидатури подали на призначення академічної стипендії Президента України. І ось на адресу університету надійшов наказ Міністерства освіти і науки України (№430 від 14.04.2015). Дівчата отримуватимуть стипендію Президента України впродовж ІІ навчального семестру 2014/2015 н. р.

Представниця факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну, майбутня дизайнерка Лариса Набока є яскравим прикладом цілеспрямованості. Вона – активістка студентської ради ЧДТУ, бере участь у конференціях та олімпіадах, студентських наукових конференціях, була ачасницею міжнародного конкурсу «International Design Award 2015». Також Лариса бере активну участь у різних творчих і соціальних проектах. Саме за її дизайнерським проектом оздоблено приміщення студентського дискусійного клубу «Green Cafе».
Відмінне навчання, праця і всебічний розвиток стали запорукою успіху студентки ІІІ курсу будівельного факультету Юлії Дзігори. Серед усіх здобутків дівчини варто відзначити участь у спартакіадах ЧДТУ, першість у XIV Міжнародному конкурсі з української мови ім. Петра Яцика. Юлія бере активну участь у різних соціальних проектах, наукових конференціях і громадському житті університету.

Стипендії Президента – черкаським студенткам

Творчий підхід до справи і креативність вирізняє студентку факультету електронних технологій Марину Хроленко. З початку навчання вона продемонструвала бажання працювати на благо університету, тому зараз є членом студентської ради свого факультету, працює в інформаційному департаменті. Учасниця багатьох наукових конференцій та спортивних змагань.

Стипендії Президента – черкаським студенткам

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x