На Черкащині відзначили кращого спортсмена квітня

На Черкащині відзначили кращого спортсмена квітня

Саму нагороду та відзнаку у півтори тисячі гривень запровадило відділення НОК у Черкаській області. Квітень став дебютним місяцем у своєрідному хіт-параді. На перемогу у цьому конкурсі претендувало кілька спортсменів, зокрема черкащани, які успішно виступили на Всеукраїнській універсіаді: Сергій Куліш та Анастасія Сапсай, а також велосипедист Віталій Новаковський. У результаті перемогу здобув Новаковський. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Вихованець КДЮСШ № 2 зайняв перше місце в гонці критеріум на 48 км серед юніорів. Віталій також був першим в гонці на 90 км, де випередив 32-х учасників змагань. Чемпіонат України відбувався наприкінці квітня у Рівному.

Сьогодні переможець отримав нагороду та чек у півтори тисячі гривень з рук голови черкаського відділення НОКу – Андрія Більди. За словами самого Новаковського він не очікував на перемогу у цьому конкурсі.

Відзначили і тренера Новаковського – Віталія Степаненка, якого до цього, у першу чергу, пам’ятали, як тренера Максима Фонрабе.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x