Смілянина можуть посадить за крадіжку на 3 роки

Смілянина можуть посадить за крадіжку на 3 роки

Міліціонери затримали чоловіка, який викрав з підсобного приміщення потерпілого електроінструменти та металеві вироби. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Смілянського міського відділу міліції звернувся 48-річний потерпілий, житель міста з інформацією про крадіжку. Чоловік розповів, що з його підсобного приміщення зникли електрозварювальний прилад, електродриль та металеві вироби.

Оперативним шляхом було встановлено, що до крадіжки причетний 37-річний місцевий житель. Зловмисник зізнався у скоєному. Також у його будинку було вилучено частину викраденого в потерпілого майна.
За цим фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x