Черкаські пенітенціарники вилучили 38 незаконно переданих до «зони» мобільників

Черкаські пенітенціарники вилучили 38 незаконно переданих до «зони» мобільників

14 травня в управлінні ДПтС України в Черкаській області проведене підбиття підсумків спеціальних операцій під умовним найменуванням «Заслон» та «Щит».
З метою забезпечення правопорядку в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Черкаській області під час травневих свят, надійного перекриття каналів надходження у зони, що охороняються, заборонених до використання речей і предметів, а також запобігання їх виготовленню засудженими та особами, узятими під варту, в період з 20 по 30 квітня 2015 року проведено спеціальну операцію під умовним найменуванням «Заслон», та в період з 30 квітня 2015 року по 10 травня 2015 року проведено спеціальну операцію під умовним найменуванням «Щит».

У ході вжитих заходів під час спеціальних операцій в установах області вдалося виявити та перекрити 8 незаконних каналів надходження до засуджених заборонених предметів та речовин, залишити оперативну обстановку в установах виконання покарань і слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Черкаській області задовільною та керованою. А саме:
При спробі доставки в зони, що охороняються, вилучено:
– наркотичних засобів – 1,3719 г (Старобабанівська ВК №92 – 0,1219г – амфетамін, 1,25 г канабіс);
– спиртних напоїв – 1 л. (Черкаська ВК №62 – 0,5л.; Старобабанівська ВК №92 – 0,5л.;);
– грошей – 590 гривень ( Черкаський СІЗО– 290 грн., Черкаська ВК № 62 – 300 грн.);
– мобільних телефонів – 38 шт. (Черкаська ВК № 62 – 32 шт.; Старобабанівська ВК №92 – 4 шт., Черкаський СІЗО – 2 шт.).
В зонах, що охороняються, під час проведених обшуків виявлено та вилучено:
– браги – 10 л. (Черкаська ВК № 62);
– мобільних телефонів – 3 шт. (Черкаська ВК № 62 – 1 шт.; Черкаський СІЗО – 2 шт.).
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі управління ДПтС України в Черкаській області

Найбільш яскраві приклади вилучення заборонених предметів та профілактики правопорушень:
24 квітня 2015 року завдяки відпрацьованій взаємодії між черговою вартою відділу охорони та черговою зміною відділу нагляду і безпеки попереджена чергова спроба потрапляння до засуджених Черкаської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№62), шляхом перекиду через основну огорожу шести мобільних телефонів, двох зарядних пристроїв до них, та одної колоди гральних карт заводського виготовлення.
Черкаські пенітенціарники вилучили 38 незаконно переданих до «зони» мобільників
28 квітня 2015 року завдяки відпрацьованій взаємодії між черговою вартою відділу охорони та черговою зміною відділу нагляду і безпеки попереджена чергова спроба потрапляння до засуджених Старобабанівської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№92), шляхом перекиду через основну огорожу: чотирьох мобільних телефонів, та пластикової пляшки об’ємом 0,5 літра в якій знаходилась рідина прозорого кольору з характерним запахом спирту.
Черкаські пенітенціарники вилучили 38 незаконно переданих до «зони» мобільників
30 квітня 2015 року близько 18 год. 40 хв., в ході реалізації оперативної інформації направленої на перекриття каналів надходження до території охоронюваного об’єкту заборонених для використання засудженими предметів, виробів та речовин, співробітниками оперативного відділу Черкаської виправної колонії (№62) спільно з співробітником Київського територіального відділу внутрішньої безпеки та виявлення корупції ДПтС України та співробітниками територіального ОВС УМВС України в Черкаській області, під час проведення спільних заходів, на території прилеглої до охоронюваного об’єкту Черкаської виправної колонії (№62) було проведено догляд автомобіля «ВАЗ 2107», державний номер СА4126ВН, білого кольору, який належить працівнику Черкаської виправної колонії УДПтС України в Черкаській області (№62) С., в ході якого поряд з сидінням водія було виявлено три поліетиленових пакети, в яких знаходилось два згортки з подрібненою речовиною темно – зеленого кольору рослинного походження ззовні схожою на наркотичний засіб канабіс, 26 мобільних телефонів та близько 1 кг. дріжджів заводського виготовлення.
За фактом, прокуратурою Черкаської області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України.
Черкаські пенітенціарники вилучили 38 незаконно переданих до «зони» мобільників
30 квітня 2015 року працівниками Черкаської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№62), під час проведення догляду громадянки Х., яка заходила на побачення до засудженого К., в жіночій сумочці виявлено та вилучено 300 гривень та замасковану під напій кока-кола, в пляшці ємкістю 0.5 літри, рідину на спиртовій основі.
Черкаські пенітенціарники вилучили 38 незаконно переданих до «зони» мобільників
5 травня 2015 року до Черкаського слідчого ізолятора з Соснівського райсуду прибув ув’язнений К., під час обшуку в поясі штанів останнього, було виявлено та вилучено таємно приховану від обшуку одну купюру номіналом 50 (п’ятдесят) гривень.
7 травня 2015 року до Черкаського слідчого ізолятора плановим етапом з Уманського напрямку прибув ув’язнений С., під час повного обшуку в шві штанів останнього, було виявлено та вилучено таємно приховану від обшуку грошову куп’юру номіналом 50 (п\’ятдесят) гривень.
7 травня 2015 року під час обшуку ув’язненого Л., який прибув до Черкаського слідчого ізолятора з Київського напрямку, було виявлено та вилучено мобільний телефон та гроші на загальну суму 190 грн.Черкаські пенітенціарники вилучили 38 незаконно переданих до «зони» мобільників

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x