День Європи в Черкасах відзначили концертом та ярмарком

День Європи в Черкасах відзначили концертом та ярмарком

16 травня в Черкасах за підтримки міськвиконкому та департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відбувся фестиваль до Міжнародного Дня сім’ї та Дня Європи «Ми є! Україна Є!». «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Свято відзначили концертом за участю черкаських гуртів, дитячих колективів, вокальних студій, окремих виконавців. А також учні шкіл естетичного виховання Черкас провели флешмоб до Дня Європи в Україні та виконали гімн Європи «Ода до радості» — гімн Європейського союзу та Ради Європи, що вважається одним із символів Європи. Музика гімну являє собою тему фіналу Дев\’ятої симфонії Людвиґа ван Бетховена.

Проводилися на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» ярмарок хенд-мейдівських виробів та майстер класи по їх виготовленню. Не залишив байдужим і показовий майстер-клас «Зачіска випускниці – 2015» від перукарів міста та конкурс косоплетіння «Золота коса».

Зацікавила гостей і презентація дитячих книг Ізабель Абеді «Всі пригоди Лоли» від видавництва «Ранок» та показові виступи клубу службового собаківництва ЧОКСС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x