У Яснозір’ї отримали будинок 4 дитини, позбавлених батьківського піклування

У Яснозір’ї отримали будинок 4 дитини, позбавлених батьківського піклування

Рішенням сесії сільської ради на купівлю будинку родині Скалько було виділено 57 тис грн. До прибудинкової території, де розміщені літня кухня та господарські будівлі, додається земельна ділянка. Про це «Нова Доба» дізналася в облдержадміністрації.

Тепер три сестри: Віталіна, Олена, Оксана та їхній менший брат Олександр матимуть дах над головою. Віталіна наступного року закінчує навчання у Черкаському медичному коледжі, а Олена навчається режисерській справі на третьому курсі Канівського училища культури і мистецтв.

У Яснозір’ї отримали будинок 4 дитини, позбавлених батьківського піклування

– Те, що сьогодні діти отримали житло, – хороший приклад виконання нових соціальних ініціатив Глави Держави «Діти – майбутнє України». Це результат спільної та наполегливої роботи різних рівнів влади. Керівництво району й надалі продовжуватиме необхідну роботу аби наші діти були соціально захищені. Я щасливий, що сьогодні, у цей святковий день ми допомогли їм, дали хороший старт у доросле життя, – зазначив голова райдержадміністрації Олег Костиря, вручаючи дітям ключі від нової оселі.

Депутат районної ради Володимир Доманський подарував щасливій родині м’який диван, а сільський голова Лідія Поповиченко – плазмовий телевізор.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x