Суботник банкірів Черкаської області згуртував більше 500 співробітників

Суботник банкірів  Черкаської області згуртував більше 500 співробітників

Уже традиційно співробітники і клієнти ПриватБанку провели на Черкащині суботник, в ході якого очистили від сміття найпопулярніші серед містян парки, сквери, набережні та зони відпочинку.
В цьому році у суботнику ПриватБанку на Черкащині взяли участь понад 500 осіб. За підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано й вивезено понад 25 кубометрів сміття.

«Ми прибираємо територію від Долини Троянд до парку 50-річчя, тому що хочемо, щоб наше місто було чистим і кожного року будемо це робити. Залучаємо всіх жителів міста Черкаси до такої акції, – каже Володимир Добровольський, керівник бізнесу, платежів та переказів «ПриватБанку» Черкаської області. – Кожного року ми повідомляємо про це наших клієнтів та містян у ЗМІ, терміналах, банкоматах. Взагалі це потрібно робити частіше ніж раз у рік, а найголовніше – не прибирати, а не смітити».
На боротьбу зі сміттям банкіри вийшли цілими сімейними підрядами, прививаючи любов до чистоти ще й підростаючому поколінню.

«Сьогодні наші співробітники прийшли з маленькими діточками, і вже з дорослими студентами. Так ми залучаємо членів наших родин до нашої спільної справи – зробити місто чистішими та красивішим», – розповідає Людмила Голобородько, керівник департаменту заощаджень «ПриватБанку» Черкаської області.
За час прибирання банкіри та клієнти банку Черкаськох області зібрали більш ніж 25 кубометрів сміття, а також зазначили, що смітити наші люди стали значно меньше, що однозначно наближує нас до країни європейського рівня.
В цьому році у суботнику ПриватБанку взяли участь понад 30 тисяч осіб з 1 120 міст України. За підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано майже 300 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1200 тонн сміття. Разом з банком проводять свої суботники багато великі підприємства і компанії, в числі яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, металургійні заводи і футбольні клуби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x