Черкащанин погрожував сусідам гранатою

Черкащанин погрожував сусідам гранатою

У неодноразово судимого жителя міста Черкаси працівники міліції виявили та вилучили гранату Ф-1. Чоловікові загрожує до семи років ув’язнення.

До чергової частини Соснівського райвідділу міліції звернулися місцеві жителі з заявою про те, що їхній сусід погрожує їм розправою. Також громадяни стверджували, що бачили у зловмисника предмет, схожий на гранату Ф-1.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

На місце події негайно прибув найближчий наряд міліції, який і затримав дебошира. Під час огляду в зловмисника дійсно виявили та вилучили гранату Ф-1. Чоловік не зміг пояснити походження гранати та мету, з якою її зберігав.

Зловмисника доставили до райвідділу для дачі показів, а боєприпас направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Черкаській області.

За даним фактом слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Відносно чоловіка обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x