Черкаські учні взяли участь в обласному етапі патріотичної гри «Сокіл»

Черкаські учні взяли участь в обласному етапі патріотичної гри «Сокіл»

Учні Городищенського, Драбівського, Звенигородського, Золотоніського, Кам’янського, Катеринопільського, Лисянського, Маньківського, Смілянського, Уманського, Христинівського, Черкаського, Чигиринського, Чорнобаївського, Шполянського районів та міст Черкаси, Сміла, Умань продовжили участь у змаганнях ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри українського козацтва «Сокіл» («Джура»). «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

Протягом 3 днів учасники змагалися у таких випробуваннях: «Впоряд» (стройова підготовка), «Таборування» (облаштування наметового містечка), «Рятівник» (долікарська допомога), «Туристська смуга перешкод», «Відун» (історична вікторина), «Добре діло» (звіт про роботу рою протягом року), «Квест», стрільба з пневматичної гвинтівки та «Ватра» (мистецький звіт рою).

Під час гри «Сокіл» («Джура»), аби поспілкуватися з учасниками, ознайомитися з умовами проживання та особливостями проведення гри, до юних українських лицарів завітав Олег Петренко, депутат Верховної Ради, голова комітету з національно-патріотичного виховання.

Черкаські учні взяли участь в обласному етапі патріотичної гри «Сокіл»

За результатами гри перше місце виборов рій «Ратиборець» Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 28 імені Т. Г. Шевченка, який і буде в серпні цього року представляти Черкащину на Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Друге місце посів рій «Терен» Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Смілянської районної ради, третє місце за роєм «Греки» Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 Смілянської міської ради.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x