Зі складів підприємства черкащани викрали добра на сто тисяч гривень

Зі складів підприємства черкащани викрали добра на сто тисяч гривень

Двоє жителів Черкаського району неодноразово обкрадали складські приміщення одного з місцевих приватних підприємств. Правоохоронці вирахували та затримали крадіїв. За вчинене чоловікам загрожує до шести років ув’язнення.

До Черкаського райвідділу міліції звернувся приватний підприємець з заявою про крадіжку. 60-річний чоловік розповів, що зі складських приміщень його підприємства зникли запчастини до тракторів, металеві станки для обробки деревини, а також електромотори різної потужності. Загальна вартість збитків, завданих потерпілому, перевищують 100 тисяч гривень.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Оглянувши місце крадіжки, правоохоронці розпочали пошуки зловмисників. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції отримали інформацію, що до вчинення крадіжки причетні двоє жителів району – 19-річний односелець потерпілого та 23-річний житель сусіднього села. Перевіряючи підозрюваних за місцем проживання, на території домоволодіння одного з молодиків правоохоронці виявили беззаперечні докази їхньої вини – частину викраденого у підприємця майна.

За даним фактом Черкаським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x