У Ювілейному парку в пам’ять померлих від СНІДу випускали повітряні кульки

У Ювілейному парку в пам’ять померлих від СНІДу випускали повітряні кульки

У Черкасах відбулась акція «Неси своє добро!», присвячена Дню пам’яті людей, які померли від СНІДу. Місцем її проведення став затишний парк «Ювілейний». Захід організували місцеві громадські активісти, які усіляко підтримують хворих.

У рамках акції, у парку, охочі могли пройти тест на ВІЛ-інфекцію в мобільній амбулаторії. Цим шансом скористались майже 50 черкасців. Всі вони отримали негативний результат!
Про це «Нова Доба» дізналася в КП « Дирекція парків».

Таким чином, небайдужі намагалась привернути увагу черкащан до ВІЛ-інфекції, СНІДу, боротьби із дискримінацією. Також розповідали людям про важливість толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних осіб.

Долучились до заходу не лише дорослі, а й дітвора. Для них «Клуб день народження» влаштував справжнє свято з веселими конкурсами та чарівними фокусами.

Наприкінці акції її учасники відпустили в небо білі кульки з написаними іменами людей, які завчасно пішли з життя через СНІД.

Ініціювали провести акцію: активісти Черкаського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру та Черкаської благодійної організації людей, які живуть з ВІЛ «Від серця до серця». Співорганізатор – КП «Дирекція парків».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x