Відкрито фінал телевізійного фестивалю «Кобзар єднає Україну»

Відкрито фінал телевізійного фестивалю «Кобзар єднає Україну»

Сьогодні відбулося відкриття фіналу телевізійного фестивалю «Кобзар єднає Україну». Ініціаторами та організаторами фестивалю стали Черкаська обласна телерадіокомпанія «Рось», Черкаська обласна державна адміністрація, Черкаська обласна рада, Державний комітет телебачення та радіомовлення України та Національна спілка журналістів України. Інформаційним спонсором дійства виступила газета «Нова Доба».
– У сьогоднішніх умовах ідеї та цінності Тараса Шевченка актуальні, як ніколи. Адже зброєю важко об’єднати країну, її варто об’єднувати цінностями, – заявив під час відкриття фіналу фестивалю позаштатний радник Президента України Микола Томенко. – Я вважаю, що до 200-річчя Шевченка необхідно було не робити подарунки Януковичу та Тулубу, будуючи, наприклад, вертолітний майданчик у Каневі, а реалізовувати мрії Шевченка, зокрема, про те, щоб українську літературу читали в кожному селі.

Слід зауважити, що до розгляду конкурсної комісії надійшло 100 робіт, а на фест з’їхалося 115 учасників з різних куточків України.
– Саме такі фестивалі сприяють розвитку суспільного телебачення та радіомовлення в Україні, оскільки нині на розгляд конкурсної комісії представлений дуже якісний контент, – зауважив голова Державного комітету телебачення та радіомовлення України Олег Наливайко.

Ірина Коваль

Фоторепортаж можна переглянути тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x