На Чигиринщині пенсіонера побили за 150 гривень

На Чигиринщині пенсіонера побили за 150 гривень

В одному з сіл Чигиринського району серед білого дня чоловік побив пенсіонера та обікрав його. За декілька годин зухвалого нападника було затримано правоохоронцями. Його дії слідчі кваліфікували за статтею 187 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Про побиття та крадіжку 63-річного чоловіка до Чигиринського райвідділу міліції звернулась дружина потерпілого. 60-річна жінка розповіла, що свого побитого чоловіка знайшла на дорозі неподалік власного будинку. Також вона додала, що на чоловіка напав односельчанин, який викрав гроші в сумі 150 гривень та мобільний телефон. За вказаною адресою була направлена слідчо-оперативна група.

Правоохоронці, що прибули за викликом, поспілкувались з потерпілим та отримали опис нападника. Не гаючи ані хвилини, оперативні співробітники провели подворовий обхід та знайшли зловмисника у його знайомих. 33-річного підозрюваного було затримано та доставлено до райвідділу міліції.

На даний час слідчим відділенням Чигиринського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Щодо затриманого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x