Корсунські депутати розглянули на сесії аж 60 питань

Корсунські депутати розглянули на сесії аж 60 питань

20 травня 2015 року відбулося пленарне засідання 43 сесії Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликання, яку провів голова районної ради Анатолій Гайдай.

У роботі сесії взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, начальник РВ УМВС, міський, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців та мирних жителів під час проведення антитерористичної операції на сході України.

На розгляд сесії було внесено шістдесят питань, які, відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Віктор Барабоха доповів про виконання районного бюджету за І-й квартал 2015 року та про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік.

Жваве обговорення викликала районна Програма розроблення містобудівної документації Корсунь-Шевченківського району (схема районного планування території району), яку представляв начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Валентин Гранатирко.

Також депутати розглянули та ухвалили районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки і районну програму підтримки хворих на соціально-значущі захворювання на 2015-2016 роки.

В ході роботи депутати в порядку контролю заслухали інформації про хід виконання програм: розвитку освіти Корсунь-Шевченківського району на 2011-2015 роки; захисту прав споживачів у Корсунь-Шевченківському районі на 2012-2016 роки; підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів бюджетними установами шляхом їх раціонального використання у Корсунь-Шевченківському районі на 2010-2015 роки; Стратегію розвитку району до 2015 року; «Призовна дільниця» на 2011-2015 роки; та зняли з контролю програму по ліквідації амброзії полинолистої на території Корсунь-Шевченківського району протягом 2013-2014 років.

Крім того, депутати надали погодження на продовження терміну договорів оренди майна районної комунальної власності, на передачу в оренду комунального майна, погодили надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету і затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки.

Депутатами прийнято звернення до Черкаської обласної ради щодо передачі з обласної комунальної власності до державної цілісного майнового комплексу Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника з метою проведення ремонтно-реставраційних робіт будівель музеїв історії Корсунь-Шевченківської битви й історичного, художньої галереї та інших об’єктів, які знаходяться на території міста Корсуня-Шевченківського, та прийнято рішення про підтримку звернення Корсунь-Шевченківської районної громадської екологічної організації щодо включення в список об’єктів, заборонених для продажу в приватну власність, Корсунь-Шевченківської і Стеблівської ГЕС з метою недопущення їх приватизації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x