На Катеринопільщині учасники війни на Сході об’єдналися в спілку

На Катеринопільщині учасники війни на Сході об’єдналися в спілку

У Катеринопільському районі зареєстровано новостворену Громадську організацію «Спілка учасників АТО Катеринопільщини», основною метою діяльності якої є захист і задоволення прав і свобод членів організації, учасників АТО, задоволення їхніх законних політичних, економічних, соціальних, культурних та інших спільних інтересів, сприяння виявленню та розв’язанню соціально-економічних проблем, контроль дотримання законності на місцях. Про це «Нова Доба» дізналася в Катеринопільській РДА.

Сприяння консолідації і координації зусиль учасників бойових дій (АТО), сімей загиблих в АТО воїнів, їх об’єднань, у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, наданню оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги, у тому числі і для сприяння вирішенню житлових проблем, членам громадської організації, в першу чергу інвалідам бойових дій АТО та сім’ям загиблих.

Головою цієї громадської організації обрано учасника АТО, бойового офіцера, командира танкового взводу Верету Віталія Івановича з Єрок, заступником голови – демобілізованого учасника АТО Мірауцу Дмитра Васильовича з Катеринополя, секретарем – учасника бойових дій, учасника АТО Поліщука Руслана Володимировича з Вікнино.

Місцезнаходження громадської організації за адресою: смт. Катеринопіль, вул. Канєвського, буд. 12, 1 поверх. Контактний тел. 096-764-49-35 Мірауца Дмитро Васильович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x