Уманчанин помстився колишній співмешканці

Уманчанин помстився колишній співмешканці

Чоловік викрав у своєї колишньої співмешканки зварювальний апарат і здав його на металобрухт. Сума збитків, нанесена потерпілій, становить близько 3000 гривень. Протягом доби зловмисника затримано, він дає покази.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернулась 33-річна жителька міста та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що на декілька днів від’їжджала з міста в справах, а коли повернулась додому. то побачила розбите вікно в будинку, звідки зник зварювальний апарат. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Працівники міліції, що прибули за викликом, опитали потерпілу та оглянули місце події. Опитуючи можливих свідків, вони дізналися, що люди бачили невідомого біля пункту прийому металобрухту, який здавав частини зварювального апарату. За складеним описом правоохоронці встановили особу підозрюваного, ним виявився колишній співмешканець потерпілої 37-річний житель одного із сіл Уманського району.

Зловмисника знайшли за місцем проживання. Він розповів, що раніше жив із потерпілою. Жінка розірвала з ним стосунки, і він вирішив їй помститися. Коли її не було вдома, розбив вікно й викрав зварювальний апарат. Потім розібрав його на частини та здав на металобрухт. Виручені 800 гривень витратив на свої потреби.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко, речові докази частково вилучено, за даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох та шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x