Катеринопільчанин обікрав односельчанку, поки та була на городі

Катеринопільчанин обікрав односельчанку, поки та була на городі

Катеринопільським правоохоронцям знадобилася одна година, щоб затримати крадія телефону. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського районного відділу міліції звернулася 56-річна потерпіла, жителька одного із сіл району з інформацією про крадіжку. Жінка розповіла, що коли вона поралася на городі з території її домоволодіння зник мобільний телефон.

Правоохоронці, які прибули на місце події, здійснили подвірний обхід та опитали жителів прилеглої вулиці. Від них вони отримали інформацію, що в приблизний час крадіжки на подвір’ї потерпілої люди бачили місцевого 31-річного жителя.

Підозрюваного запросили до райвідділу міліції для дачі показів. Під тиском зібраної працівниками міліції доказової бази чоловік зізнався у скоєному.

Як повідомив начальник Катеринопільського районного відділу міліції Валентин Гірник, речові докази вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x