Черкаські школярі долучилися до Мегамаршу вишиванок

Черкаські школярі долучилися до Мегамаршу вишиванок

Учора в Черкасах пройшла урочиста хода Мегамаршу вишиванок із площі Богдана Хмельницького (біля «Дружби народів») до Пагорбу Слави. Святково вбрані черкащани, а серед них багато учнів загальноосвітніх шкіл разом із батьками, рухалися центром міста. Під гучні гасла: «Щаслива родина – єдина країна», «Слава Україні», «Героям слава», «Козацькому роду нема переводу», «Ми непереможні» та «Україна – єдина» колона йшла до Соборної площі. А на площі побудували мапу України з учасників Мегамаршу. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Також учасники заходу записали відеозвернення до наших захисників. Кожен запис відтворював побажання всім тим, хто боронить нашу країну. Крім того, відбувся добровільний ярмарок символіки (всі кошти будуть направлені на допомогу нашим землякам в АТО).

– На ярмарку представлені різні вироби, але незвичними є – гільзи у вишиванці, які відстріляні в Горлівці, Широкіному та Іловайську Донецької області, – зазначила представниця обласного благодійного фонду «Сила Доброти» Людмила Свистун. – Волонтери ж їх розмалювали та одягнули у вишиванки. Тепер же кожен може вкласти своє побажання нашим військовим і докласти свою частинку до миру в нашій країні. Вишиванки заради миру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x