Черкаський міський центр зайнятості зустрівся з учнями школи № 36

Черкаський міський центр зайнятості зустрівся з учнями школи № 36

Невірний вибір професії нерідко накладає відбиток на все подальше життя. Адже молоді люди мріють знайти свою головну справу та бути задоволеними працею.

З метою сприяння професійному самовизначенню школярів, підвищення мотивації до праці та адаптації до умов сучасного ринку праці фахівці Черкаського міського центру зайнятості днями провели зустріч із 40 учнями ЗОШ № 36. Молодь мала можливість переглянути актуальні вакансії разом із профконсультантом центру зайнятості обговорити значимість конкурентоспроможних професій, зокрема робітничих, підвищення їх престижності в суспільстві.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

Також було закцентовано увагу школярів на свідомому виборі професії, навчального закладу та місця майбутньої роботи з урахуванням регіональних особливостей ринку праці та професій. Особливу зацікавленість викликала інформація щодо вакантних робочих місць у різних регіонах держави за різними професіями та спеціальностями.

Фінальним акордом стало профорієнтаційне тестування, яке завжди найбільше до вподоби молоді. Учням було запропоновано пройти комп’ютерну експрес-діагностику для чіткішого розуміння своїх нахилів та здібностей, визначення сфери професійної діяльності, яка найбільше відповідає їхнім інтересам та рисам характеру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x