Лісівники визначили переможців конкурсу «Людина та ліс»

Лісівники визначили переможців конкурсу «Людина та ліс»

Протягом квітня-травня в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» Черкаським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проводився дитячий конкурс за темою «Людина та ліс». Згідно Положення конкурс тривав в два етапи: на рівні лісгоспів та на обласному рівні.

Школярі молодшої ланки (1-4 класів) загальноосвітніх середніх навчальних закладів у малюнках висвітлювали своє бачення ролі лісу в житті людини. Учні 5-8 класів описували думки на лісівничу тематику на папері – пишучи поетичні та прозові твори.

Загалом участь у конкурсі в усіх районах Черкащини взяли 854 школярі. На розгляд обласній конкурсній комісії було направлено 41 малюнок та 43 твори – найкращі роботи, які обрані на рівні лісгоспів. При їх оцінюванні враховувалися вміння викладення теми, художнє виконання, оригінальність ідеї, розуміння авторами вагомості значення лісів для збереження життя на планеті, вміння висловити це зрозуміло та з притаманною власною індивідуальністю.

Обласна конкурсна комісія з усією відповідальністю поставилася до непростої справи – обрати найдостойніші творчі та художні роботи, врахувавши творчий потенціал, цікаве сприйняття та глибоке дитяче розуміння лісу в житті людини.

Тож переможцями обласного рівня конкурсу «Людина та ліс» на кращий малюнок визнано:

II місце – Шаповал Максим, учень 3-А класу Яснозірської ЗОШ I-III ступенів, малюнок «Збережемо для здоров’я» (Корсунь-Шевченківський лісгосп).

III місце – Черкасенко Іван, учень 2 класу Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату, малюнок «Оце люди погуляли – купу сміття позалишали!!!» (Звенигородський лісгосп);

– Сокол Роман, учень 3 класу Корсунь-Шевченківської ЗОШ I-III ступенів №5, малюнок «Ліс вбережи – здоров’я знайди» (Корсунь-Шевченківський лісгосп).

Переможцями обласного рівня конкурсу «Людина та ліс» на кращий твір визнано:

I місце – Брощан Віра, учениця 8 класу Балаклеївської ЗОШ I-II ступенів №3, твір «Його величність Ліс» (Смілянський лісгосп).

II місце – Халудрова Анастасія, учениця 5-А класу Кам`янської ЗОШ I-III ступенів №1, твір «Бережіть ліс» (Кам`янський лісгосп);

– Коломієць Богдан, учень 5 класу Коробівського навчально-виховного комплексу I-III ступенів, твір «Корисна справа» (Золотоніський лісгосп).

III місце – Терещенко Катерина, учениця 8 класу Чигиринського НВК I-III ступенів №3, твір «Просто не забувай…» (Чигиринський лісгосп);

– Вітер Вікторія, учениця 5 класу Коробівського навчально-виховного комплексу I-III ступенів, твір «Майбутнє лісу в наших руках» (Золотоніський лісгосп).

Вітаємо переможців конкурсу обох рівнів, які на святкових шкільних лінійках будуть нагороджені грамотами та отримають цінні подарунки відповідно до Положення про конкурс.

Щиро дякуємо всім активним школярам за висвітлення власного бачення значення лісів у збереженні життя на планеті!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x