За півціни можна буде покататися на атракціонах у черкаських парках 1 червня

За півціни можна буде покататися на атракціонах у черкаських парках 1 червня

1-го червня, у Міжнародний День захисту дітей маленькі черкасці матимуть змогу досхочу нагулятись у парках і розважитись на атракціонах. Тим паче, що на них діятиме знижка – 50%!!! Про такий подарунок малюкам домовився керівник КП «Дирекція парків» Микола Бондаренко.
Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Дирекція парків».

Він поспілкувався із підприємцями, які розміщують на території парків атракціони. Відтак, дійшли згоди зробити знижку на найпопулярніші розважальні майданчики. Про це написав на своїй сторінці у соцмережі директор КП «Дирекція парків»:

– На жаль, багато родин не може дозволити собі виділити гроші на дитячі розваги у парках. Ініціював провести таку акцію, аби кожен малюк відчув свято, отримав приємні враження і теплі спогади. Для цього зустрівся з підприємцями, які працюють у парках з атракціонами (батути, гірки, різні забави, коні та ін.). Домовився, що на День захисту дітей, в понеділок, 1-го червня атракціони в парках міста будуть працювати зі знижкою 50%. Власники траси «Робін Гуда» заявили, що готові знизити ціну і безкоштовно провести 10 дітей з малозабезпечених родин. Один підприємець зробить знижку на батути. «Малювання піском» теж погодились на пропозицію. Наразі тривають переговори із ще декількома підприємцями, – зазначив Микола Бондаренко.

Додамо, що атракціони КП будуть коштувати 5 гривень. При тому, що звичайна ціна 15 грн квиток для дорослих і 10 грн – дитячий

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x