На Драбівщині юнак украв гроші в сусідів

На Драбівщині юнак украв гроші в сусідів

Юнак з помешкання своїх сусідів викрав 1900 гривень та 100 доларів США. Частину грошей відразу витратив у місцевому магазині. Викрадача затримано протягом декількох годин, він дає покази. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З повідомленням про крадіжку коштів до Драбівського районного відділу міліції звернувся 66-річний житель Київщини. Пенсіонер розповів міліціонерам, що в одному із сіл Драбівського району має дачний будинок та тимчасово там проживає. Зранку чоловік порався на городі, коли повернувся, виявив, що зникли кошти.

Правоохоронці, що прибули за викликом, при огляді місця події не виявили жодного пошкодження в будинку. Опитуючи місцевих жителів вони дізналися, що люди бачили, як в двір потерпілого заходив 16-річний місцевий житель. Також вони додали, що після того, його бачили в крамниці, де він скуплявся на велику суму. 16-річного підозрюваного та його матір було запрошено до райвідділу міліції для дачі показів. В кабінеті слідчого юнак зізнався у вчиненому. Він розповів міліціонерам, що хотів мати гроші для розваг та на особисті витрати. Потерпілий іноді просив його допомогти по господарству. За це давав йому кошти, і хлопець бачив де пенсіонер зберігає збереження та ключі від будинку. Скориставшись його відсутністю викрав гроші. Гривні витратив в місцевій крамниці. Долари не знав де обміняти, тому сховав в будинку за місцем проживання.

Як повідомив начальник Драбівського районного відділу міліції Володимир Рець, частину викрадених коштів вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x