У Ладижинській музичній школі змагалися юні таланти

У Ладижинській музичній школі змагалися юні таланти

23 травня у Ладижинській музичній школі відбувся звітний концерт юних талантів. Для усіх присутніх цей звичайний вихідний день став по-справжньому святковим. Зі сцени лунала композиції у віртуозному виконанні молодих артистів.
Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.
У Ладижинській музичній школі змагалися юні таланти
Вихованці школи подарували усім мамам пісню у виконанні солістки Ані Глушко «Лагідна». Фортепіанний дует у складі Валерії Золотніцької та Тетяни Валеріанівни Сідавської виконали українську народну пісню «Ой у полі озеречко», а тріо акордеоністів в складі Маценка Артема, Андрія Савранського та Листопад Ірини Миколаївни заграли «Віночок».
У Ладижинській музичній школі змагалися юні таланти
Свою чарівність та талант на сцені показали Настя Голік «Я Маленьке каченя» та Валя Гарматівська з піснею «Чобітки».

У цей святковий день згадували і тих, хто захищав нашу Вітчизну у дні Великої Вітчизняної війни, Олександр Левченко виконав пісню «Маки червоні».
У гості завітали випускники минулих років, які допомагають у вихованні наступної зміни. Яна Ромасевич, Тетяна Савранчук та Альона Сідавська виконували декілька пісень. Доречи, Альона здобула І місце на музичній олімпіаді «Голос країни».
У Ладижинській музичній школі змагалися юні таланти
А вже бадьорого настрою глядачам додали молодша група зразкового хореографічного колективу «Вікторія». Порадував присутніх та запрошених камерний ансамбль у складі викладачів Валентини Андріївни Бовкун та Тетяни Валеріанівни Сідавської.

«Як добре, що діти району завдяки професійним викладачам мають можливість реалізувати свій творчий потенціал. Молоді таланти завжди беруть участь в культурно-мистецькому житті району, а також здобувають перемоги на обласних та Всеукраїнських заходах», – розповіла нам головний спеціаліст відділу культури Оксана Коханська.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x