Вихованці багатопрофільного молодіжного центру презентували виставку «Від дітей для дітей»

Вихованці багатопрофільного молодіжного центру презентували виставку «Від дітей для дітей»

З нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей вихованці міського багатопрофільного молодіжного центру в Черкаському обласному краєзнавчому музеї дали концерт та провели майстер-класи і конкурс малюнка на асфальті. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Директор Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру Світлана Ільченко відзначила: «Сьогодні дитячо-юнацький клуб «Ровесник» та зразкова художня студія декоративно-прикладного мистецтва «Сходинки» проведуть майстер класи для учнів Першої міської гімназії, Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №17 та Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 29. Тобто саме вихованці будуть ділитися своїм досвідом здобутим у студіях, а тому акцію й назвали «Від дітей для дітей». А ще багато цікавого, на що варто подивитися».

Вихованці багатопрофільного молодіжного центру презентували виставку «Від дітей для дітей»

І справді, найперше, що впадає в око – це роботи вихованців, які вражають своєю майстерністю і виконані в стилі витинанки. Розпочався захід дивовижними номерами талановитих дітей – переможців обласних, Всеукраїнських конкурсів вихованців студії сучасного танцю «RIO DANCE». Охочі малювали патріотичний плакат, який обов’язково передадуть захисникам в АТО разом з Олею Бараннік та Катериною Заріцькою.

Як розповіли самі вихованці гуртка «Сходинки» клубу «Ровесник» Сабіна, Олександра та Катя, що вони тут, аби подарувати радість людям, а оскільки свято називається «Від дітей для дітей», то звичайно і навчити робити витинанки, кераміку та малювати патріотичні плакати.

І звичайно ж багато охочих було позмагатися в конкурсі малюнка на асфальті: «Діти – Квіти!». А для переможців журі підготувало дипломи та солодкі подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x