До аукціону з продажу деревини в Черкасах не допустили 15 деревообробних підприємств

До аукціону з продажу деревини в Черкасах не допустили 15 деревообробних підприємств

– Є ряд фірм та підприємств, які недопущені до участі в аукціоні з продажу необробленої деревини заготівлі III кварталу 2015 року, – про це повідомив заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Рижков на засіданні круглого столу з деревообробниками, що днями відбувся в Черкасах.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

«Через те, що 15 деревообробних підприємств не вибрали в лісгоспах викуплений ними ресурс заготівлі I кварталу 2015 року, Товарною біржею агропромислового комплексу центральних областей України прийнято рішення про недопущення цих підприємств до наступного аукціону в цілому», – зазначив заступник начальника управління.

Нагадаємо, що лісівники та деревообробники Черкащини неодноразово обговорювали можливість застосування дієвих важелів впливу на «технічних» підприємців.

На думку керівництва обласного управління, така практика дозволить «відсіяти» фірми-посередники, які лише перепродують лісопродукцію, а не займаються її переробкою. А це, в свою чергу, сприятиме добросовісній конкуренції.

Присутні на круглому столі деревообробники одностайно схвалили та підтримали таке рішення.
Аукціон з продажу необробленої деревини заготівлі III кварталу 2015 року відбудеться сьогодні – 28 травня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x