На Канівщині для учасників АТО виділено 18 земельних ділянок

На Канівщині для учасників АТО виділено 18 земельних ділянок

18 земельних ділянок площею 10,269 га виділено для військовослужбовців Канівщини, що нині несуть службу на Сході України. З них 10 ділянок площею 9,5077 га – у районі та 8 площею 0,7613 га – у місті. Про це повідомив головний земельник району Михайло Щербина під час апаратної наради райдержадміністрації, що відбулась 27 травня.

– Головним управлінням Держземагентства у Черкаській області проведено виділення земельних ділянок загальною площею 3,5077 га 7 особам в межах Литвинецької, Мартинівськї та Григорівської сільських рад. У свою чергу Грищенецька сільська рада надала земельні ділянки ще трьом особам, а Канівська міська рада – восьми. Разом з тим було відзначено й про роботу у цьому напрямку Пекарівської та Межиріцької сільських рад, де також триває відповідна робота.

Стосовно призначення виділених ділянок, то за словами Михайла Анатолійовича, у селах вони будуть використовуватися для ведення особистого селянського господарства, а також для садівництва. У місті ж це здебільшого земля для будівництва та присадибні ділянки. Цікавило всіх і питання вартості оформлення земельних ділянок для учасників АТО. З приводу цього Михайло Щербина повідомив, що підготовка проектної документації складає близько тисячі гривень, що в кілька разів менше, ніж для інших категорій населення.

Загалом, підсумовуючи заступник начальника управління Держземагентства в районі наголосив, що всім атовцям, котрі хочуть отримати земельні ділянки, забезпечується й надалі забезпечуватиметься всебічне сприяння, консультування й допомога.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x