На Канівщині вже розпочали святкувати День захисту дітей

На Канівщині вже розпочали святкувати День захисту дітей

27 травня 2015 року, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, на території таборування Канівського полку громадської організації «Міжнародний союз козацтва» відбулося виїзне засідання районного клубу «Повір у себе» для дітей з обмеженими можливостями. Слід відзначити, що саме такий невимушений формат зустрічі на свіжому повітрі став справжнім святом для дітлахів.

Організаторами заходу виступили управління соціального захисту населення, сектор молоді і спорту РДА та Канівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Також вже другий рік поспіль до участі у заході приєднується і Канівський міськрайонний підрозділ кримінально-виконавчої інспекції та діти, які перебувають у ньому на обліку. Крім того, велику допомогу в організації заходу надали юнаки та дівчата із Канівського козацького полку, який очолює отаман Василь Спіжовий.

На Канівщині вже розпочали святкувати День захисту дітей

Як повідомила директор Канівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Катерина Макаревич, під час проведення свята на дітей чекали цікаві розповіді про історію України, українського козацтва, також кожен із учасників мав змогу покататися на коні. А закінчилось свято частуванням смачною козацькою кашею, яку зварили канівські козаки, та радісним спілкуванням друзів.
Діти та батьки щиро дякували організаторам свята за чудові враження та незабутні уроки пізнання свого рідного краю.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x