Двоє студентів ЧНУ стали переможцями Стипендіальної програми «Завтра.UA»

Двоє студентів ЧНУ стали переможцями Стипендіальної програми «Завтра.UA»

Визначено переможців Дев’ятого конкурсу 2014/2015 – Стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Це – загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Стипендіати програми відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі запрошуються всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання. Критерії відбору – високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності. Про це «Нова Доба» дізналася в ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького є партнером Програми з 2008 року. Учасниками цьогорічних змагань стали 21 студент університету, а перемогу вибороли двоє: Олександр Лук’янчук (вдруге!) з Навчально-наукового інституту економіки і права, науковий керівник – професор Володимир Соловйов та Євген Стромило з Навчально-наукового інституту природничих наук, науковий керівник – професор Борис Мінаєв.

У цьому році було дещо змінено умови конкурсу, тому дехто з тих конкурсантів, які мають високу академічну успішність та наполегливо займаються науковою роботою, не потрапили до числа переможців. У 3-му турі фахівці дуже уважно спостерігали за конкурсантами, за їх активністю і результативністю роботи в групах. Переможцями стали студенти, які не тільки мають високу наукову підготовку, а ще й активні у розробці та реалізації громадських і соціальних проектів.

Переможців запрошено на 8-й Молодіжний Форум «Завтра.UA» для стипендіатів-2015, який відбудеться у Києві 17-19 червня нинішнього року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x