На ялинкових базарах лісівників ялинки обійдуться дешевше

На ялинкових базарах лісівників ялинки обійдуться дешевше

Окрім традиційних торгових точок з продажу новорічних дерев у населених пунктах, лісівники вирішили цього року влаштувати власні ялинкові базари, які облаштували неподалік кожного лісгоспу та на автомобільних трасах. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Одним з перших такий з’явився на узбіччі Смілянської траси (Київ-Знам’янка).
– Поки що торгівля йде не надто активно, та все-таки люди приходять, прицінюються, цікавляться, – розповідає господиня базару. – Думаю, що ближче до Миколая, до свят купуватимуть охочіше. Місце в нас тут хороше, хто на Черкаси їде, хто на Умань, рух жвавий, під’їзд зручний, тож без виручки не залишимось.
Директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда зауважує, що ціни на пухнастих красунь на таких базарах будуть дешевші, ніж у містах, бо тут торгують, що називається, «від виробника», причому вони приблизно однакові на всій території не тільки області, а й України в цілому, оскільки регламентуються Державним агентством лісових ресурсів. Ще одна перевага тутешнього товару – його законність і свіжість. Крім того, черкаські лісівники відкрили вже чотири спеціалізовані магазини «Лісовичок» (в Смілянському, Уманському, Черкаському та Золотоніському лісгоспах), які в переддень свят торгують і ялинками також. Тут можна придбати й зрубані деревця, і посаджені в кадки: таке деревце декоративної породи навесні можна висадити у відкритий ґрунт на присадибній ділянці. Коштує воно дорожче, але зважаючи на те, що прикрашатиме не тільки свято, а й садибу протягом кількох років, воно того варте.
Тож звертаємося до всіх, хто має бажання прикрасити свою оселю хвойним деревцем та створити по-справжньому святковий настрій – з приводу купівлі новорічних ялинок звертайтеся в лісгоспи Черкащини або ж за телефоном «гарячої лінії управління» – (0472) 37-00-72, у вихідні дні – (0472) 37-03-75.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x