Раніше судимий смілянин обікрав знайому

Раніше судимий смілянин обікрав знайому

Раніше судимий 21-річний молодик викрав у своєї знайомої кошти, які витратив на розваги. Зловмисника затримано протягом доби, і він дає покази.
До Смілянського міського відділу міліції звернулася 31-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що з її будинку зникли кошти в сумі 500 гривень. \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі черкаської міліції.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, не виявила жодного пошкодження в будинку. Опитуючи потерпілу, правоохоронці дізналася, що в день крадіжки в неї гостював її 21-річний знайомий. Як з\’ясувалося, молодик раніше мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності. Перевіряючи підозрюваного на причетність до скоєння крадіжки, інформація знайшла своє підтвердження. Працівники міліції запросили чоловіка до міського відділу міліції для дачі показів.

Спілкуючись з правоохоронцями, затриманий зізнався у вчиненому, викрадені кошти відразу витратив на розваги та випивку.
За даним фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x