Звенигородчанин побив земляка і забрав його мобільний

Звенигородчанин побив земляка і забрав його мобільний

В місті Звенигородка чоловік побив місцевого жителя та відібрав у нього мобільний телефон. Зловмисника затримано, його дії слідчий кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Із заявою про пограбування до Звенигородського районного відділу міліції звернувся 32-річний житель міста. Він розповів міліціонерам, що відпочивав в одному з місцевих розважальних закладів. Коли вночі повертався додому, зустрів чоловіка, з яким у нього виникла сварка. Зловмисник ударив потерпілого, витяг з його кишені мобільний телефон, після чого втік.

По складеному опису міліціонери вирахували грабіжника. Ним виявився непрацюючий 27-річний житель одного із сіл Звенигородського району. Зловмисника знайшли за місцем проживання. В розмові зі слідчим він зізнався у вчиненому, причину конфлікту назвати не зміг. Телефон забрав для власного користування.

Як повідомив начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжній, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x