Корсунчанка вкрала в пенсіонера 20 тис грн

Корсунчанка вкрала в пенсіонера 20 тис грн

Жінка побачила, де пенсіонер зберігає кошти, та, вибравши влучний момент, викрала їх. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції звернувся 93-річний пенсіонер житель одного з сіл району з повідомленням про крадіжку. Дідусь розповів, що з його помешкання зникли кошти в сумі 20 000 гривень. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію, що до вчинення крадіжки причетна 46-річна раніше судима місцева жителька. Жінку запросили до райвідділу для дачі показів. Під тиском зібраної доказової бази жінка зізналася у вчиненому. Вона розповіла, що неодноразово позичала кошти в дідуся й бачила, де саме він їх зберігає. Помітивши, що дідусь пішов до сусідів і не закрив двері, зловмисниця пробралася всередину й вкрала гроші.

Як повідомив начальник Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції Олексій Ващенко, наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x