Ансамбль гармоністів з Жашкова влаштував свято у Шевченківському інтернаті

Ансамбль гармоністів з Жашкова влаштував свято у Шевченківському інтернаті

26 травня 2015 року надовго закарбується в пам’яті вихованців, педагогів, батьків учнів Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату. До нас на запрошення дирекції школи завітав зразковий ансамбль гармоністів з Жашкова під керівництвом заслуженого працівника культури України, члена Національної спілки журналістів України, керуючого Музеєм Української гармоніки І.І.Сухого.
Ансамбль гармоністів з Жашкова влаштував свято у Шевченківському інтернаті
Про це «Нова Доба» дізналася в Жашківській РДА.

Не пам’ятаю, коли останній раз був таким переповненим глядачами наш актовий зал, не пригадую, коли так гриміли оплески, коли так блищали оченята нашої дітвори. Адже в залі були не знані по всій Україні артисти, в залі грали, підтанцьовували, усміхались і грали-грали ровесники вихованців нашої школи-інтернату. Чого гріха таїти: наші учні вже дещо розбалувані зустрічами з відомими артистами, поетами, художниками, науковцями, тому й не чекали такого сердечного вітання, захоплення від них юними артистами з Жашківщини. А гості школи були прекрасними у артистичності, злагодженості, чіткості в ансамблевій грі, закоханості в музику. Кожен з нас розумів, що передувала такій прекрасній грі дітей їх працьовитість, любов до інструменту і до свого чудового вчителя, який давно став для них і батьком, і старшим другом. Іван Іванович не тільки показав роботу, її результативність з юними музикантами, він провів чудовий майстер-клас гри на гармоніці для дітей 1-11 класів, їх учителів, гостей школи.
Ансамбль гармоністів з Жашкова влаштував свято у Шевченківському інтернаті
Іван Іванович – це справді вчитель від Бога, і Жашківщина правильно робить, що завжди дякує Богу за такий гарний для неї подарунок. Зразковому ансамблю гармоністів аплодували вдячні глядачі в Німеччині, Італії, Польщі, Чехії, Франції. А це, погодьтесь, не так просто. Більше як двом сотням дітей Жашківщини за час роботи з ними (24 роки) Іван Іванович привив любов до музики, формував і формує цікаві Особистості, громадян-патріотів нашої України. І концерт, майстер-клас, який він провів у нашій школі, підтвердив наші думки: Україна наша прекрасна зі всіма своїми проблемами, випробуваннями, прекрасна її дітьми, їх дорослими наставниками – ім’я яким – Учитель.

Л.Д.Терещенко, директор Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x