У Черкасах відзначили талановиту молодь

У Черкасах відзначили талановиту молодь

2 червня у Будинку культури ім. І. Кулика відбулася дев’ятнадцята церемонія нагородження черкаської талановитої молоді, яка впевнено заявила про себе на міському конкурсі «Таланти твої, Черкаси». Відзначали учнів шкіл естетичного виховання. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
А таланти заявляли про себе вже в холі Будинку культури, де були виставлені дитячі художні роботи школи ім. Данила Нарбута та школи мистецтв. До речі, серед переможців в номінації образотворче мистецтво – учениці дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута – Олександра Коршунова, Ольга Страшевич і Пономаренко Катерина (школа мистецтв).

Перед початком церемонії нагородження відбувся концерт колективів Будинку культури ім. І.Кулика, де свої номери представили вокальна студія «ДоМіСолька», яка налічує близько 37 дітей, віком від 4 до 13 років (керівник Марина Жулєньова); Хореографічний колектив ірландського танцю «Айріш Бріз» (керівник Олена Авілова); Народний театр хореографічних мініатюр «Артанія» (керівник Анатолій Рубан); Студія східного танцю «Гюнеш» (керівник Наталя Сальнікова); Студія танцю «Денс Холл» (керівник Юлія Романчук).
Грузинські, ірландські, спортивні та танці красунь зі Сходу нікого не залишили байдужими, що й було відмічено гучними оплесками.
Почесною гостею на святі стала неодноразовий переможець конкурсу минулих років, 4-кратний володар Гран-прі міжнародних конкурсів Олена Одаї Маяні (Олена Гребінник), колишня випускниця дитячої музичної школи №5 (педагог – заслужений працівник культури України Григорій Лашко, концертмейстер – Світлана Панасюк). Віртуозна гра на флейті вразила публіку, яка довго не хотіла відпускати виконавицю. Олена подякувала своєму педагогу та залу за теплу зустріч.
А потім були виступи переможців, і хоч кожен з них займається у різних класах та професійність і майстерність вони показали на високому рівні, як в академічному вокалі (учень ДМШ№1 Андрій Свергунов) так і в естрадному жанрі Владислав Федоряка (учень дитячої школи мистецтв), а ще в грі на баяні (учень ДМШ №1 – Іван Харченко); віолончелі (учениця ДМШ №5 – Анастасія Бицула); гітарі (учень ДМШ №2 – Марк Землянський) та бандурі (учениця ДМШ №2 – Поліна Крохмальна).
Вітали та нагороджували переможців директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Леонідівна Бакланова та начальник управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, яка водночас була й головою журі конкурсу Валентина Петрівна Шепецька.

У Черкасах відзначили талановиту молодь

Марина Леонідівна привітавши переможців, наголосила, що цього року переможці, які посіли треті місця мають знижку на оплату в навчанні в розмірі 30 відсотків, хто посів другі місця – у розмірі 70 відсотків, переможці ж повністю звільняються від сплати за навчання в школах естетичного виховання.
Цьогоріч цінні подарунки та дипломи Департаменту освіти та гуманітарної політики І ступеня отримали 8 учнів, другого ступеня – 9 учнів та третього 10 представників шкіл естетичного виховання. Тож вітаємо конкурсантів та зичимо творчого натхнення та розвиту ваших талантів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x