На Уманщині розпочали роботу 59 пришкільних таборів

На Уманщині розпочали роботу 59 пришкільних таборів

При навчальних закладах Уманщини відкрилися 59 таборів із денним перебуванням, зокрема 16 – праці та відпочинку. Ці табори мають прийняти 2 698 дітей. На урочистих лінійках, присвячених початку відпочинкового сезону, були присутні педагогічні та учнівські колективи, батьки, представники райдержадміністрації. Адже відкриття пришкільних таборів – це свято, з якого стартують літні канікули. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.

На одне з таких свят у пришкільному таборі «Сонечко» та «Олімпієць», при Дмитрушківській загальноосвітній школі, завітала начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації Наталія Станіславчук. Вона привітала школярів із завершенням навчального року.
– Бажаю вам продуктивно відпочити, набратися яскравих вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання, – зазначила у вітальному слові Наталія Станіславчук.

Дітей познайомили з розпорядком роботи табору, представили вихователів, які протягом 14 днів будуть проводити дитячі спортивні змагання, веселі розважальні ігри, конкурси, вікторини. А юні таланти школи, своєю чергою, продемонстрували присутнім неповторні вокальні здібності.
Після урочистої лінійки відбувся флеш-моб, присвячений Дню захисту дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x