Одарич збирався побудувати в Черкасах льодову арену

Одарич збирався побудувати в Черкасах льодову арену

Про це екс-мер розповів сьогодні під час прес-конференції, на якій був кореспондент «Нової Доби», коментуючи закриття льодового катка в супермаркеті «Екватор».

– Шкода, безумовно, що «Екватор» закривається, але розраховувати, що бізнес буде утримувати таку інфраструктуру собі на збиток теж нереально, – говорить Сергій Олегович. – Втім, я думаю, якби я був у цей момент міським головою, я б упродовж кількох останніх місяців проводив би переговори про співпрацю і можливо оренду. Можливо, навіть, це б дозволило зберегти цю інфраструктуру.

Але оренда такого приміщення на думку колишнього міського голови – не зовсім правильний вихід із ситуації, що склалася в місті із закриттям льодового катка.

– Альтернатива має бути, – наголосив Сергій Одарич. – Саме тому у Черкасах актуально стоїть питання будівництва льодової арени. Зокрема ми на цей рік планували розробляти проект і розпочинати будівництво палацу спорту комбінованого типу. Він мав розташовуватися на вулиці Жужоми, на березі Дніпра, і мати спортивну арену зі стаціонарним катком і змінними настилами для інших видів спорту, для того, щоб там можна було проводити змагання з баскетболу, футболу, футзалу тощо. Але цього року жодних кроків у цьому відношенні не робилося, а ті кошти, які ми передбачували для цього, використали.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x