Яскраво та творчо у Степанецькому відсвяткували День захисту дітей

Яскраво та творчо у Степанецькому відсвяткували День захисту дітей

2 червня 2015 року на стадіоні селища Степанецьке відбулось свято з нагоди Дня захисту дітей, у якому взяли участь близько 200 дітей з Канівського району.
А розпочалось свято з офіційної частини, під час якої учасників заходу привітали голова районної державної адміністрації Сергій Дубенець, голова районної ради Дмитро Шелест та Степанецький сільський голова Віра Ласкава. Вони, зокрема, відзначили важливість проведення подібних заходів та побажали дітлахам веселого святкового настрою, позитивних вражень та емоцій, а також яскравого літнього відпочинку. Крім того, керівники вручили відзнаки, грамоти та подарунки дітям-переможцям районних та обласних змагань, фестивалів та конкурсів.

Слід відзначити, що цьогоріч організатори свята підійшли до справи з креативом, адже за сценарієм весь простір селищного стадіону було поділено на казкові острови – «Острів танцювальний», «Острів казкових художників», «Острів боді-арту», «Острів майстрів», «Острів спортивний» та «Острів піратів».
Стартувало свято флеш-мобом на «Танцювальному острові», під якого діти разом із колективом Канівського РБК «Спарта» весело та енергійно виконували танцювальні рухи під веселу композицію Гайтани «Сонце нам сяє»
Далі для маленьких умільців відбувся майстер-клас на «Острові майстрів», де своїми руками вони вчилися створювати панно, робити ляльку-мотанку тощо.

А в цей же час на «Острові казкових художників» діти колективно створили сім великих малюнків на асфальті, на кожному з яких відобразили свої мрії, віру в щасливе майбутнє України та любов до рідного краю.
Одним із найгаласливіших виявився «Острів спортивний» – юні учасники та вболівальники не могли стримати емоцій та спортивного азарту під час проведення конкурсів.

Лунав веселий галас із «Острову піратів», де студенти Канівського коледжу культури і мистецтв разом з дітьми взяли участь у театралізованому дійстві «У пошуках скарбів». Спільно вони навчалися рятувати членів екіпажу, тягнули каната, щоб взяти на абордаж піратський корабель, розгадували загадки, що вели їх до омріяного скарбу.
Справжня творчість розгорнулася й на «Острові боді-арту» – студенти коледжу, не покладаючи рук, виводили пензликами на щічках, руках та носиках дітей чарівні візерунки.
Звичайно кожен «острів» був по своєму унікальним та цікавим для дітей, адже дозволяв проявити свої таланти та здібності кожному. Отож за результатами змагань команд журі не визначало переможців і подарунки отримали всі команди!
На завершення всі учасники свята зібралися разом на стадіоні та загадавши бажання, випустили у небо сотні яскравих кольорових кульок

Віта Кузнецова

Яскраво та творчо у Степанецькому відсвяткували День захисту дітей
Яскраво та творчо у Степанецькому відсвяткували День захисту дітей
Яскраво та творчо у Степанецькому відсвяткували День захисту дітей

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x