У Черкасах завершився чемпіонат України з дартсу

У Черкасах завершився чемпіонат України з дартсу

Офіційний, але не Олімпійський вид спорту зібрав у Черкасах 15 команд з усієї України. Змагання завершилися тріумфально для господарів. Саме черкаська команда вперше у своїй історії здобула золото чемпіонату України. Продублювали свій успіх черкащани у жіночому старті. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У Черкасах уже не вперше проходить чемпіонат України з цього виду спорту. Цього разу у чемпіонаті приймала участь рекордна кількість команд. Відразу 15-ть колективів з семи областей України боролися за призи у командному чемпіонаті. Загалом цьогоріч 80 учасників змагалися у залі «Дахнівської Січі» . За словами організаторів приваблює учасників географічне розташування Черкас.

Жіночу конкуренцію у паралельному парному чемпіонаті України виграла черкаська пара Тетяна Харченко – Вікторія Соколова. Ще більше галасу на чемпіонаті України наробила чоловіча збірна Черкаської області. Команда у складі Дениса Марченка, Фелікса Зольдіна, Володимира Зарайського та Вячеслава Бублика здобула золото чемпіонату України, обігравши у фіналі минулорічного чемпіона України збірну Кривого Рогу. Героєм турніру став одинадцятирічний черкаський хлопчина Денис Марченко. За півтора року занять даром цей хлопець став лідером збірної області та допоміг їй здобути золоті нагороди. А два тижні тому Марченко брав участь у чемпіонаті Європи серед спортсменів до 17-ти років. На польському старті йому вдалося здобути бронзу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x