Сторожові пси на смерть загризли 5-річну дитину

Сторожові пси на смерть загризли 5-річну дитину

Трагедія трапилася 3 серпня в селищі Маньківка, на території одного з приватних підприємств. Двійко хлопчиків, віком п’ять та дев’ять років, вирішили погратися на території підприємства, розташованого по сусідству з людськими домоволодіннями. Щоб дістатися туди, діти перелізли через огорожу, не звернувши при цьому жодної уваги на попереджувальний напис на металевій сітці: «Обережно, собаки». Але тієї ж миті ці собаки, сторожові пси породи ротвейлер і німецька вівчарка, напали на дітей.

Старший хлопчик устиг перелізти через огорожу й урятуватися від нападу, а от меншого собаки збили з ніг. Звільнити його змогли тільки батьки, що прибігли на крики дітей. Проте навіть вирвавши хлопчика з лап розлючених собак, допомогти йому вони нічим не змогли, і в кареті «швидкої допомоги» дитина померла. Власник тварин, який терміново прибув на місце трагедії, застрелив псів.

– Чи дотримався власник підприємства всіх вимог щодо його огорожі та охорони, з’ясують відповідні органи, – говорить помічник начальника управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко. – Та на перший погляд, запобіжних заходів було достатньо: сітка досить висока, щоб собаки не могли її перестрибнути, попереджувальна табличка теж є. Тож, трагедії можна було уникнути.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x