У Черкасах стартували змагання з автослалому

У Черкасах стартували змагання з автослалому

Приурочений до Дня міста в Черкасах стартував перший етап Національних змагань з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна». Учора в Долині троянд змагалися віртуози автомобільного спорту. Організатором змагань виступив автомобільний клуб «Черкаси» за підтримки Автомобільної федерації України. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Третій рік уже проходять такі змагання на Черкащині. Цього разу автомобілісти змагалися у двох категоріях: передній та задній привід, фігуру викладену з фішок проїжджали тричі. Також переможця визначали ще й у номінаціях «кращий пілот серед новачків» та «кращий пілот Черкащини». Варто відзначити, що на слаломі була одна жінка – киянка Олена Котельникова, яка змагалась на рівні з чоловіками.
За словам Андрія Яроменка, керівника АК «Черкаси», цьогорічні автомобілісти мають значно вищий рівень ніж на попередніх серіях.
За результатами змагань у категорії «авто з переднім приводом» переможцем став Максим Шиков. Друге та третє місце в цій же категорії також посіли кияни – Юрій Івахно та Роман Хондока.

А в категорії «авто із заднім приводом» переміг Ігор Степаненко. До речі, Ігор був також визначений як кращий спортсмен Черкащини за результатами першого етапу, за це отримав кубок Черкащини. Друге місце виїздив улюбленець публіки Андрій Гетьман на «Форді», а третє – Василь Шитко на ВАЗ 2106.

Наступний етап автослалому відбудеться на День Конституції в Каневі. Також подальші змагання пройдуть у Смілі, Кам’янці та Чигирині.

Фоторепортаж тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x