Сергій Одарич судитиметься зі своїм колишнім заступником

Сергій Одарич судитиметься зі своїм колишнім заступником

Деревину після санітарної обрізки в місті вивозили на «ДОК» із метою отримання неправомірної вигоди. Такий закид Сергію Одаричу та його дружині у залі суду зробив Анатолій Прокопов. Колишній заступник міського голови нині проходить як постраждалий у справі свого начебто незаконного звільнення з посади.

Звинувачення свого екс-заступника Сергій Одарич спростовує. Мовляв, жоден кубометр деревини з міських вулиць на деревообробне підприємство не вивозили, поки він був мером. Кілька пробних поставок були ще при Волошині, але собівартість цього гілля надзвичайно висока. Тому ДОКу втричі вигідніше купувати деревину в лісі, ніж займатися санітарною обрізкою дерев. А звинувачення Прокопова Одарич називає наклепом, який псує репутацію і його родини, і «ДОКу».

Сергій Одарич, колишній міський голова м. Черкаси: «Ми з Анжелою маємо намір позиватися. І, очевидно, підприємство також буде звертатися з позовом. Розмір шкоди, я думаю, буде співмірний із тим, у скільки пан Прокопов оцінив моральну шкоду за його звільнення з посади».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x