Мер Канева пішов у відставку

Мер Канева пішов у відставку

Канівський міський голова Віктор Ніколенко на позачерговій сесії міської ради оприлюднив свою заяву про відставку. Своє рішення голова районного центру черкаської області мотивував проблемами зі здоров’ям, пише “Газета по-українськи“.

– Рішення піти з посади я прийняв після того, як мені зробили другу операцію. Я два місяці був на лікарняному, не міг працювати. Коли йшов на зустріч із губернатором, рішення вже мав. Ми все обговорили, я по можливості буду допомагати у підготовці святкувань до 200-річчя Тараса Шевченка. Перед сесією приходили і депутати, і представники громадських організацій, просили щоб залишився. Родина ж навпаки просила, щоб повернувся додому. Сьогодні сім’я влаштовує мені свято. Кажуть, що тато повернувся. Тепер зможу приймати участь у їхньому житті, на вихідних буду з ними, а не на роботі. Хто поширював чутки, що на мене тиснуть не знаю і не розумію кому це вигідно, – сказав Віктор Ніколенко.

«За» проголосувало 35 із 45 присутніх депутатів, «протии» – 3, “утрималося” – 6..
– Ми не могли проголосувати по-іншому, коли людина йде у відставку через стан здоров’я, – каже голова фракції “Батьківщина” у Канівській міській раді Сергій Ткаченко. – Кажуть, що він сам написав заяву і тиску не було. Сам він не коментує це і сказати чому пішов насправді не каже.

Довідково. Віктор Ніколенко, уродженець Маньківського району, Черкаської області, очолював місто з листопада 2010 року. Замість нього обов’язки мера тимчасово виконуватиме секретар міської ради регіонал Олег Калніболоцький.
Це вже третє місто місто в області, яке залишилося без обраного міського голови. Першими стали Черкаси, де депутати оголосили імпічмент меру Сергію Одаричу, наступною Кам’янка – проти мера Володимира Тірона відкрили кримінальне провадження і він подав у відставку. Віктор Ніколенко, уродженець Маньківського району, Черкаської області, очолював місто з листопада 2010 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x